Smedien

Storslået og hyggeligt festlokale midt i Aarhus

Smedien tager med storm i kategori 5. For balancen mellem det storslåede og det hyggelige intime blæser dig bagover. De nedtonede hvidkalkede vægge og lyse plankegulve brydes af stemningsfulde, rustikke detaljer, f.eks. Smediens gamle smedejernspejs. Og imponerende vinduer i hver gavl, hvis konstruktion vidner om bygningens historie og en legesyg smed!

Smedien har direkte udgang til en lille gårdhave, omgivet af Aarhus og byens smilende væsen. Og med sine hyggelige, mere intime rammer er Smedien særligt populært til bryllup, konfirmation og barnedåb.

Smedien ligger tæt på bus, Letbane, Kombardo og Banegård. Og til alle, der kommer langvejs fra eller ønsker at forlænge forkælelsen, tilbyder

Comwell Aarhus lige ovre på den anden side af gaden en seng og stilfulde omgivelser at sove i.

Mad i særklasse

Har du hørt om maden endnu? Køkkenchef på Smedien er Fae. Bysbarn og Thai. Først ’elev’ hos mor og far hjemme i Thailand. Og siden hos Wassim Hallal og herfra omkring køkkener med anbefalinger fra Michelin og Bib Gourmand. Og nu altså heldigvis hos os. For hold nu op, hvor kan hun lave mad! Med alt det bedste hentet fra det danske, franske, nordiske og thailandske køkken.

Ring eller skriv til Event Designere og - koordinatorer, hvis du vil booke Smedien eller ønsker en fremvisning.

86 20 88 00 / info@centralvaerkstedet.dk