Centralværkstedet & Smedien er oplagte messe- og udstillingslokaler

Fra store til små udstillinger og messer

Hos Centralværkstedet og Smedien har vi stor erfaring inden for messer, events og udstillinger, og vi kan med dreven hånd føre dit arrangement fra start til slut. 

Vi tilbyder en komplet pakke med opstilling af stande, borde, stole m.m., ligesom vi naturligvis kan stå for eventuel mad, servering og betjening. 

Centralværkstedet & Smedien ligger centralt i Aarhus og har gode parkeringsforhold ved Bruuns Galleri.

Brug Centralværkstedet til dit næste store event

Med rå murstensvægge, højt til loftet og gode muligheder for at tilpasse indretningen er Centralværkstedet det perfekte messelokale, hvor mange mennesker skal ind og ud i en konstant strøm. 

Loppemarkeder, lagersalg og messer vil få en unik kulisse, hvor de besøgende kan drive rundt mellem forskellige stande i flere niveauer.   

Udnyt gulvpladsen til kreative events

Centralværkstedet har, med sin størrelse og direkte udgang til gadeniveau, mulighed for at huse mange slags messer og udstillinger. Du kan f.eks. køre en udstilling med gamle, velpolerede veteranbiler ind og skabe en unik, urban kontrast med bygningens rå murstensvægge og originale jernsøjler. 

Gulvpladsen kan også udnyttes til at fylde rummet med alt fra yogamåtter, staffelier og konkurrenceudstyr til vægtløftning - kun fantasien sætter grænser. Rummet er indrettet med lydisolerende materialer, og der er mulighed for at leje moderne AV-udstyr med lærred, projektor, lydanlæg.

Smedien - til den intime udstilling

Hvis du skal udstille en samling kunstværker eller fotografier, kan Smedien være dit perfekte udstillingsvindue. De smukke trægulve og tværgående bjælker, det flotte lysindfald og den centrale pejs skaber en intim atmosfære, hvor gæsterne kan drive omkring. 

Smedien vil også være en perfekt kulisse for en vinmesse eller et mindre event, som fx en yogafestival. Der er direkte udsigt og adgang til en hyggelig brolagt gårdsplads med have- og loungemøbler, hvor gæster og besøgende kan trække ud og få lidt frisk luft.