Centralværkstedet & Smedien

oplagte messe- og udstillingslokaler

MASSER AF M2 OG HJERTERUM TIL MESSE OG UDSTILLING

Slå dig bare løs. Vi har m2 til det! Og vores unikke rammer rummer alt dét, der gør din messe eller udstilling til en succes. F.eks. hjerterum og ildsjæl, der brænder for at give dig og dine besøgende den bedste oplevelse.  

ENDNU MERE ALBUERUM TIL MESSE OG UDSTILLING

Jo mere højtflyvende ideerne er, jo bedre. Og kræver de lidt mere albuerum, slår vi os bare sammen og gør Centralværkstedet og Smedien til ét stort sammenskudsgilde.

Skab et dynamisk dagsprogram med flere indbydende sceneskift. Og bare et smut over baggårdens toppede brosten bringer jer fra venue til venue. 

Brug for eksempel Centralværkstedet og Smedien sammen til en særlig produktlancering, konference, kick off, event med flere forskellige programpunkter samtidig eller messe og kongres. 

SPICY BAGGÅRDS-FOOD SÆTTER FUT I FEST, MESSE OG UDSTILLING

Helt oplagt er det også at bringe vores to hyggelige gårdhaver mellem Centralværkstedet og Smedien i spil. Og måske her sætte lidt spicy fut i festen med alverdens boder med baggårds-food. Eller lade baggården være et hyggehelle mellem indslag.

Ring eller skriv til vores Event Designere og -koordinatorer, hvis du vil booke Centralværkstedet eller Smedien til møde eller konference - eller ønsker en fremvisning. Vi kommer også gerne med gode idéer til tema og event.