Hjertet i hjertet af Aarhus

Fae, Køkkenchef

Allerede som 6-årig lærte Fae at slagte en kylling og filettere fisk hjemme i Thailand. Utrættelig, ustoppelig og altid fuldt opladet med dén energi thaiboxing og glade gæster giver hende, kaster hun sig målrettet og frygtløst ud i den ene ’tallerkensmækker’ efter den anden. Og det gør det pokkers svært at vælge noget fra. Det ved du, når du ser hendes menuforslag!

I Faes køkken er her ingen smutveje. Alt er lavet fra bunden! Præcis som det var hjemme hos mor og far. Og i sin tid hos Wassim Hallal på Frederikshøj og på Noma, La Belle Epoque og Kokkedal Slot.

 

Anne Katrine, Event Designer og -koordinator

Egentlig skulle AK have været ’noget med innovation og entrepreneurship’. Det var i hvert fald dét hun læste. Men hendes sjæl var allerede solgt til fest og ballade i Værkmestergade! For hun vidste lige præcis, hvad hun gik ind til og kender alle funktioner, fra ’gulvkanon’ til Mojito-mester. Hendes hjerte banker for ’Min Smedie’ fordi hun her synes rammerne giver mulighed for en helt særlig kontakt med gæsterne. De mere end 100 bryllupper er rundet for længst, først som tjener og siden som Event Designer.

AK møder du især til bryllup, konfirmation og barnedåb.

Polske Kubi elsker Danmark i regnvejr og drømmer om kager, ikke kun drømmekager. Glæden ved ’alt det søde stads’ fik han hjemme hos sin bedstemor i det sydlige Polen og fik styr på teknikkerne i konditorlære i Paris. Skøre ideer er sød musik i ørerne på ham! Måske inspireret af sin yndlingskunstner, Salvador Dali. Men mindre farverigt og skørt kan gøre det. Og Kubi får et væld af søde ord med på vejen for sine himmerigsmundfulde, der forener de danske klassikere med franske teknikker. F.eks. hindbærsnitte-torte og æblekage-macarons.