Unikke rammer til dit møde eller konference

Fra værksted til værtskab

Lad Centralværkstedet eller Smedien danne ramme om dit næste møde, event eller konference. Vores smukke og centrale omgivelser emmer af historisk tyngde - elegant forankret i bygningernes rustikke materialer, der stammer fra tiden som værkstedsbygning. Med vores professionelle medarbejdere, ambitiøse køkken og fleksible opstillingsmuligheder kan du være sikker på, at du og dine gæster går herfra med en unik oplevelse.

Se pdf med oversigt her

Hold dine større arrangementer i Centralværkstedet

Leder du efter faciliteter til et større selskab eller konference? Så har Centralværkstedet den størrelse og fleksibilitet, du søger. Der kan rykkes rundt på elementerne, skabes gulvplads og skærmes af med store, røde scenetæpper, præcis som I ønsker - og med plads til 900 mennesker kan det meste lade sig gøre! 

De store tykke jernsøjler, de rå murstensvægge og flotte lysekroner skaber en unik og urban kontrast til den store scene med lysopsætning. Skal I f.eks. afholde firmakonference, kan I leje alt audiovisuelt udstyr til de levende og skarpe præsentationer. Ved balkonen på førstesalen ligger et mødelokale og et stort loungeområde, og når det er tid til lidt frisk luft, kan I nyde den direkte adgang til en hyggelig, brolagt gårdsplads med have- og loungemøbler. 

Mødelokale med mange muligheder

Uanset om det er firmaets årlige KICK OFF eller en stor kongres, du søger plads til, er der altså rig mulighed for dynamisk og fleksibel udnyttelse af lokalerne. Lokalerne kan lejes for en enkelt dag, men også hen over en weekend med gode overnatningsmuligheder på Comwell Aarhus . 

Vores dygtige køkkenmedarbejdere står klar til at levere den ønskede forplejning - se vores mødepakker for specifikke detaljer. Rummet er indrettet med lydisolerende materialer, og der er mulighed for at leje moderne AV-udstyr med lærred, projektor, lydanlæg.

Smedien - perfekt til det intime selskab eller møde

Til det mindre selskab finder du en optimal nedskalering med Smedien - det er dog kun størrelsen, der er nedskaleret. Smedien kan med sine originale smedejernsvinduer, mørke træ og tværgående bjælker skabe en unik kulisse for ethvert forretningsmøde. Det store lysindfald giver god energi, når der skal holdes fokus i længere tid. Her er samtidig fleksible muligheder for at rykke rundt, afskærme og inddele rummet i sektioner til f.eks. en workshop eller et kursus.  

Åbent køkken og gårdhave

Selvom Smedien er et mindre venue, kan det stadig huse op til 200 gæster. Skal dagens møde afsluttes med spisning, vil de smukke trægulve og den åbne pejs gøre ethvert middagsselskab til en hyggelig, stemningsfuld oplevelse. Der er selvfølgelig også direkte adgang til den hyggelige, brolagte gårdsplads med have- og loungemøbler.

Menuer til møder og konferencer

Vi står også for den simple forplejning eller frokost til dit forretningsmøde, konference eller kongres. Vælg f.eks “den bedre mødepakke” der indeholder: 

  • Det store morgenbord 
  • Kaffe og the samt isvand under hele mødet
  • Stor frokostbuffet med sodavand
  • Eftermiddags sødt.