Unikke rammer..

til dit møde eller konference

Møder på Centralværkstedet og Smedien

Hvis du bruger krudtet på at forberede alletiders møde, event eller konference, bruger vi krudtet på at give jer en dag, der går over i historien. Faktisk helt tilbage til 1862. Velkommen i de smukke, gamle værkstedsbygninger.  

CENTRALVÆRKSTEDET

RUSTIK. UNIK. OG SOLGT TIL MØDE, EVENT OG KONFERENCE VED FØRSTE ØJEBLIK!


Centralværkstedet imponerer med sit rå ydre og indbydende smil, der når langt op over begge ører. Her er storby-vibe, så det basker. Og de rå rammer har plads til selv de allerstørste armbevægelser og vilde, vovede ideer.

Autentiske detaljer som de oprindelige vognporte fra betongulv til loft, fritlagte jerndrager og de gamle togskinner i gulvet giver festen kant og karakter. Og gør vores festlokale og gårdhave særligt velegnet til konference og kick off, event, messe, galla og foredrag - også i den helt store skala. 

Vi ligger tilmed lige midt i Aarhus, tæt på bus, Letbane, Kombardo og Banegård. 

Maks antal gæster
600 siddende / 900 stående  

SMEDIEN

SMEDIENS CHARME TIL MØDE, EVENT ELLER KONFERENCE KOMMER MED STORMVARSEL


Smedien tager med storm i kategori 5. For balancen mellem det storslåede og det hyggelige intime blæser dig bagover. De nedtonede hvidkalkede vægge og lyse plankegulve brydes af stemningsfulde, rustikke detaljer, f.eks. Smediens gamle smedejernspejs. Og imponerende vinduer i hver gavl, hvis konstruktion vidner om bygningens historie og en legesyg smed!

Smedien har direkte udgang til en unik gårdhave, omgivet af Aarhus og byens smilende væsen, så selvom Smedien er et mindre venue, kan vi sagtens huse op til 200 gæster. Og med sine hyggelige, mere intime rammer er Smedien særligt velegnet til møde, event og kick off.

Max. antal gæster
200 i biografopstilling /140 ved bordeopstilling

Aarhus' absolut smukkeste urbane gårdhave

Skal dagens møde afsluttes med spisning, vil de smukke trægulve og den åbne pejs gøre ethvert middagsselskab til en hyggelig, stemningsfuld oplevelse. Fra Smedien har I direkte adgang til vores hyggelige, brolagte gårdsplads med have- og loungemøbler.

Mødepakker og mødefaciliteter

Prøv én af vores tre populære mødepakker:

  • Dagsmøde
  • Aftenmøde
  • Heldagsmøde

MAD I SÆRKLASSE

Hvis man siger Centralværkstedet og Smedien, siger man også mad i mesterklasse! Lad dig forføre af vores uendeligt smukke retter, som uden tvivl er Instagramværdige. Vores køkkenchef er i en liga for sig, så I kan godt glæde jer.

Ring eller skriv til vores dygtige eventdesignere og eventkoordinatorer, hvis du vil booke, høre om muligheder eller få en fremvisning:

86 20 88 00 / info@centralvaerkstedet.dk

Vi glæder os til at tage imod dig!