Firmafest i rå, urbane omgivelser midt i Aarhus

Om firmafest på Centralværkstedet

Lokation
Aarhus, Østjylland

Om firmafest her
Urbant, råt, mageløst

Max. antal gæster
600 siddende / 900 stående

Antal værelser
Overnatning på Comwell Aarhus lige på den anden side af gaden (med mageløst panorama-view over byen!) - god pris gives

Kuvertpris fra
DKK 1.249,- 

Centralværkstedet ligger lige midt i byen, tæt på Banegården, Letbane, Kombardo og busser.

Bonusinfo
Centralværkstedet har egen konditor. Få f.eks. en kage med jeres logo

Centralværkstedet er skabt til firmafest

I tidernes morgen var det hærdebrede værkmestre, smede og maskinarbejdere, der tog turen hen ad Spanien og ind i gården til Jernbaneværkstedet, hvor de reparerede de mange vogne og lokomotiver hos De Jysk-Fynske Statsbaner. Og stedets historie er heldigvis ingenlunde glemt. For nok har Centralværkstedet gennemgået en omfattende renovering, men den rustikke og indbydende charme er bevaret. De oprindelige togskinner ligger stadig i betongulvet og store ’remise’-vinduer i de oprindelige porte, rå jernsøjler, fritlagte drager og blottede tegl giver lokalet det uimodståelige rå, rustikke og rivravruskende urbane særpræg som vi har pyntet med lidt klædelig kontrast og ’varme’ i form af tunge, vinrøde velourgardiner og moderne lysekroner.

På trods af den anselige loftshøjde er her ikke en finger at sætte på akustikken. Lokalet har masser af muligheder for opdeling i mere intime rum, f.eks. med spisning i den ene ende og lounge i den anden, eller at kunne trække sig ovenpå til hyggelige loungeområder. Og vi har desuden en pragtfuld, lukket gårdhave med oliventræer i krukker og smukke havemøbler. Derfor er Centralværkstedet som skabt til firmafest. Og hvad endnu bedre er: I har det hele for jer selv! 

Men først til lidt planlægning af jeres firmafest

Firmafest, kick off, jubilæum, julefrokost eller rabalderfest. Når I har fundet datoen, finder vi ud af det. I møder os og ser vores flotte festlokale og vi bliver enige om formatet. Vi sparrer også gerne med jer omkring tema og ideer til jeres firmafest. For vi har prøvet lidt af hvert og ved, hvad der kan lade sig gøre. Nemlig alt! Fra gak til galla. I får et oplæg på en menu og ønsker I noget helt bestemt, finder vi bestemt også ud af det. Herfra kan al kommunikation sagtens foregå via telefon eller mail.

Vi dækker op og pynter op til jeres firmafest

Centralværkstedet festlokale gør sig smukt som det er. Men I kan naturligvis transformere lokalet præcis som I ønsker det. De store billeder på væggene af de gamle jernbanearbejdere kan nemt skiftes ud og de rå spær i loftet gør det nemt at hænge lys, bannere, balloner, ja, sågar diskokugler op. Pynt også gerne op med firmaets egen deko, f.eks. jeres logo.

Vi foretrækker at dække op til jer ved runde borde med 7-9 gæster ved hvert bord, men aflange borde er også en mulighed. Bordene dækkes med hvide stofduge og -servietter og lys som giver en flot kontrast til de rå omgivelser. Og vi kan både justere lyset og farverne på søjlerne. Desuden har vi samarbejdspartnere, der kan levere diskolys og har gode kontakter i byen til både bands og DJ’s, når I skal til at gi’ den gas og sjusserne kommer på (bar)disken.

For at understrege det rå og rustikke bruger vi ofte træpaller og træk i vores opdækning, f.eks. kan velkomstdrink eller buffet serveres ved paller.

Og for at ændre vores festlokale fra kick off med fuldt program i løbet af dagen til fuld gas og firmafest om aftenen skal vi kun bruge en time!

Firmafest i køkkenet

Til en succesfuld firmafest hører mad til UHM med kryds og slange! Vores køkken er solidt plantet i bæredygtigheden og ildsjælene ved gaskomfuret bruger kun råvarer i sæson - og så vidt muligt økologisk. Vi får vores kød fra Troels fra Grambogaard og fisk fra Vesterhavet. Og med de råvarer er det helt umuligt ikke at blive legesyg - og lækkersulten! Nyd maden tallerkenserveret eller som social dining med delemad på fad - eller som buffet, f.eks. arrangeret på rustikke paller. Vil I lidt væk fra den traditionelle ’sid ned’-firmafest er vores enestående gårdhave oplagt at hive med i ligningen. Rul jer ud med rullegræs og hold picnic herude eller hop ud i alverdens vilde vover med madboder og street food. Uanset, hvad I vælger, serverer vi altid skønne vine, der passer til. Og sørger naturligvis for at servere maden hurtigt, så alle får mad samtidig, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Også selv om I er mange!

Firmafest i kage

Centralværkstedet har egen konditor. Få f.eks. jeres kick off-kage pyntet med virksomhedens logo. Eller dæk op med hjemmebagte bordkort!

Og hold så en firmafest, der går over i historien!


Begynd festen med at ringe eller skrive til vores Event Designere og -koordinatorer, hvis du vil booke Centralværkstedet til firmafest.

86 20 88 00 / info@centralvaerkstedet.dk