Fire vægge. Og uanede muligheder for fester og selskaber

Det hele klapper til konfirmation i Aarhus

Nyd f.eks. velkomstdrink, en 3-retters middag og en festlig dag her hos os. Og slut eventuelt dagen af med natmad hjemme. Natmaden leverer vi naturligvis også. Ud af huset og lige til døren.

Begynd festen med at ringe eller skrive til Event Designer og -koordinator Anne Katrine, hvis du vil booke Centralværkstedet eller Smedien - eller ønsker et tilbud på konfirmation.

2178 4878 / akg@centralvaerkstedet.dk 

Husk, der er rift om os til konfirmation, så book endelig i god tid.

Bryllup omgivet af byens buzz midt i Aarhus

Årh, Aarhus. Hvem kan stå for dit smil?! Og lige midt i hele, omgivet af havn og sprudlende storby, ligger Centralværkstedet. Et mageløst sted med liv og sjæl og en indbydende, rå og urban stemning, der ved første blik får jer til at sende jeres bryllup på værksted. Velkommen til!

Tænk sig, at blive viet i en stemningsfuld gårdhave, omgivet af byens buzz og oliventræer. Eller slentre hertil gennem byen med sit bryllupsfølge fra kirke eller rådhus, og blive modtaget af perlende bobler i skyggen under en stor parasol.

Det smukke, gamle jernbaneværksted har gennemgået en omfattende renovering og fremstår nu med alle tænkelige moderne faciliteter og skønne, kontrastfyldte detaljer som emmer af historisk vingesus og bryllupssus. Det gør Centralværkstedet til et helt enestående festlokale, som man hverken behøver være citysild eller -cowboy for at se magien i.

Bryllup med stjernehimmel på stenbroen i Aarhus

Hvem skulle tro, at I her, midt på stenbroen, kan danse brudevals under en funklende, stjernemættet himmel? Men det kan I her mellem Spanien og Banegården. Velkommen til Smedien i Aarhus!

Det er langtfra kun stjernehimmelens magi, der skabes med et enkelt knips med fingrene. Med til historien hører en berusende storby-vibe og historiske omgivelser, der giver det klassiske kant. Og baghjul til et hvilket som helst andet festlokale!

De gamle smede har nok smedet flere togreservedele end Hymens lænker. Men nu lægger Smedien hus til bryllupper. Og har gennemgået en omfattende renovering så festlokalet nu fremstår med alle tænkelige moderne faciliteter og flotte, kontrastfyldte detaljer.

Firmafest i rå, urbane omgivelser midt i Aarhus

Et smut hen ad Spanien og ind ad porten, omgivet af havn og sprudlende storby, ligger Centralværkstedet. Et mageløst sted med liv og sjæl og en indbydende, rå baggårdsmagi, der ved allerførste blik får jer til at sende jeres firmafest på værksted. Velkommen til!

Firmafest, jubilæum, kick off, teambuilding, julefrokost, rabalderfest. Kær fest har mange navne. Og Centralværkstedet er ’med på den værste’! Picnic i gårdhaven, street food-tema, pyjamas-party? Rul jer bare ud! Alt kan lade sig gøre. Vi er gearet til det og ruller ud med det bedste vi har lært!

Det smukke, gamle jernbaneværksted har gennemgået en omfattende, men nænsom renovering og fremstår nu med alle tænkelige moderne faciliteter og skønne, kontrastfyldte detaljer som emmer af historisk vingesus og festrus. Det gør Centralværkstedet til et helt enestående festlokale, som man hverken behøver være citysild eller -cowboy for at se magien i. 

Firmafest med betagende baggårdsmagi i Aarhus

I en baggård på stenbroen, midt mellem Spanien og Banegården, danner en gammel smedje helt enestående rammer om en firmafest for sig. Velkommen til Smedien i Aarhus!

Det er langtfra kun baggårdsmagi, der skabes med et enkelt knips med fingrene. Med til historien hører en berusende storby-vibe og historiske omgivelser, der giver det klassiske kant. Og baghjul til et hvilket som helst andet festlokale!

Firmafest, jubilæum, kick off, teambuilding, julefrokost, rabalderfest. Kær fest har mange navne. Og Smedien lægger hus til det hele. Efter en omfattende renovering fremstår festlokalet nu med alle tænkelige moderne faciliteter og flotte, kontrastfyldte detaljer.