Dit drømmebryllup starter her..

Vores gårdhave er skabt til vielse og bryllupsreception

Vores indbydende gårdhave ligger omfavnet af Smilets by til alle sider og danner de perfekte rammer til en uforglemmelig vielse med Centralværkstedet som betagende baggrund. Bruden har mulighed for at lave en ’sniger-entré’ via vores hovedindgang til gaden. Og gårdens gimmick er vores skønne, gamle veterantogvogn, som får Instagram til at gløde - og giver bryllupsfotografen mulighed for rigtigt at boltre sig.

Til receptionen i gårdhaven arrangerer vi paller med velkomstdrink og lemonade fra tap i dekorative glastønder, der er med til at understrege det uhøjtidelige og livets ’ulidelige lethed’ i skyggen under de store markedsparasoller.

Regn med guld og rigdom

I tilfælde af det unævnelige, regn (!), har vi naturligvis en Plan B. Så kan vielsen foregå mindst lige så stemningsfuldt indendørs, f.eks. foran det store, røde velourgardin eller ved trappen, som kan fungere som ’kirkegulv’. Og husk så i tilfælde af Plan B, at regn på bryllupsdagen betyder, at guld og rigdom vil vælte ned i brudens skød.

Men først lidt bryllupsplanlægning…

Centralværkstedet er måske ikke så overraskende et meget populært festlokale så vær ude i god tid, gerne et år i forvejen. Kom ned til en fremvisning og lad os tage en snak om dét bryllup I godt kunne tænke jer. Herefter modtager I et skræddersyet tilbud.

Når I har booket lokalet, tales vi ved igen til et planlægningsmøde cirka tre måneder før brylluppet. Her går vi alt fra program til menu igennem og I vælger menuen ud fra de forskellige forslag som køkkenet er kommet med.

Vores køkken er solidt plantet i bæredygtigheden og bruger kun råvarer i sæson. Og så vidt muligt økologisk. Vi får vores kød fra Troels på Grambogaard og fisk fra Vesterhavet. Og med de råvarer er det helt umuligt ikke at blive legesyg - og lækkersulten!

Det er også til dette møde vi taler om, hvad der skal være i baren og alt det andet lavpraktiske. Cirka en uge før gennemgår vi de allersidste detaljer og finjusteringer.

Hvilket festlokale skal I vælge? Og hvilken borddækning?

Festlokalet i Centralværkstedet er ét festlokale. Til gengæld er lokalet helt unikt. Historien som jernbaneværksted kan vi ikke løbe fra og hvorfor i alverden skulle vi dog også det?! For det er jo netop de gamle jernbanespor i gulvet, de høje ’remise’-vinduer, den betagende loftshøjde, de rå jernsøjler og -drager og de blottede tegl, som gør omgivelserne så enestående smukke! Her er råt, rustikt og rivravruskende urbant som vi har tilsat lidt klædelig kontrast og ’varme’ i form af tunge, vinrøde velourgardiner og flotte lysekroner. Og lokalet har masser af muligheder for opdeling i mere intime rum eller at kunne trække sig ovenpå til hyggelige loungeområder.

Vi anbefaler runde borde med 7-9 gæster ved hvert bord og dækker op med hvide stofduge og -servietter, bloklys og stentallerkener, som gør opdækningen lige så smuk og kontrastfyldt som festlokalet. Vi understreger den gode stemning yderligere med bloklys rundt omkring i lokalet. Og ruller selvfølgelig den røde løber ud!

Fra festlokalet er her direkte udgang til vores gårdhave med bålfade, lyskæder, fakler og terrassevarmere.

Bordpynt og dekoration

I er naturligvis velkomne til at pynte borde og lokale som I vil. Vi samarbejder med blomsterdekoratør Lykke Blomster, som har sin egen blomsterplantage med sæsonblomster i Skrydstrup. Hun kender lokalet og ved, hvad der tager sig godt ud. Og det er også hende, der har lavet det flotte, frodige grønne loft i vores nabolokale, Smedien, og som har sænket loftet med dekorative lyskæder.

Alt er muligt, også tyl og balloner med helium (som altid er spændende at få ned igen…). Vi tager dog et mindre gebyr, hvis noget skal sidde i loftet, for her er langt op og så skal vi op og kravle på kranen.

Vi kan desværre ikke spille op til fest, så I skal selv booke DJ, band og udstyr, men vi kan sagtens spille hyggemusik under middagen.

Centralværkstedet har egen konditor

Kubica er vores dygtige konditor og kagekunstner. Og også vores bordkort-konditor! Vi tilbyder nemlig at bage delikate og dekorative bryllupsbordkort, det kan være for eksempel i bisquit og marcipan, et øjeblikkeligt stemningsgivende indslag ved bordene.

Ud over bordkortene mestrer Kubica også de lækreste bryllupskager. Vælg mellem tre ’grundsmage’, f.eks. en Velvet med cheese-creme med hvid chokolade og crunchy top, som I kan pynte præcis som I vil have den, f.eks. ud fra et foto.

Vi laver også gerne de små ’wedding favors’, altså gaverne til jeres gæster, f.eks. en lille pose petit fours med navnet på gæsten på posen. Vi kan også lave jeres monogram i chokolade til toppen af bryllupskagen - ja sågar jeres invitation. 

ERndelig tilbyder vi at fremstille et stempel af jeres mongram som kan pryde desserten. Chokoladen kan pyntes med spiselig maling i eksempelvis hvid, guld og sølv. Eller dét, der nu passer i jeres bryllupstema.

Og hold så en romantisk bryllupsfest!

Herfra er det ’bare’ at slippe kontrollen, vi har den! Så fest bare løs! Dansegulvet ligger i forlængelse af vores rustikke bar under et sænket loft, så her er club-stemning. Og bartenderne mixer drinks til den store guldmedalje. Natmad serveres i festområdet og er som regel lidt ’greasy’ på utallige opfordringer, f.eks. hjemmelavet små pizzaer, sliders, hotdogs eller noget man kan tage i hånden og danse videre med!

Og når så Niels W. Gades Brudevals for længst er trådt og festen lakker med enden, kan I trække jer tilbage til jeres værelse på den anden side af gaden med panorama-view over byen. Og vågne som hr. og fru til dagen derpå-Champagnebrunch og gaveudpakning i herlig, afslappet urban stemning med resten af selskabet i Centralværkstedet eller i vores smukke nabolokale, Smedien.

I kan naturligvis også spise morgenmaden på hotellet. Og så hjælper vi jer gerne over med gaverne efter festen.

Vinterbryllup på værksted

Har I lyst til at kaste jer ud i noget vintervildt og anderledes, indbyder Centralværkstedet i dén grad til et yderst stemningsfuldt bryllup i årets mørke måneder! Vintermørket klæder nemlig vores enestående, karakterfulde rammer og entreen hertil i byens farverige lys fås ikke bedre. Hold det smukkeste vinterbryllup og lad fakler, bålfade og lyskæder stråle om kap med jer (også selv om det ikke når jer til sokkeholderne!).

Centralværkstedet ligger supercentralt, bare et par minutters gang fra Aarhus banegård, Kombardo, busser og letbane. Og her er masser af P-pladser tæt på i Bruuns Galleri eller på Frederiks Plads.

Udnævnt blandt Danmarks hyggeligste, lækreste og smukkeste bryllupslokationer af ELLE 

Fik vi nævnt Centralværkstedets flotte placering blandt landets creme de la creme lokationer i følge eksperterne hos ELLE? Den placering er vi yderst stolte af, og vores ambitioner for de absolut bedste bryllupper er altid i fokus hos os. Find ELLEs fine anbefaling her.

Så start planlægningen af jeres drømmebryllup med at ringe eller skrive til vores Event Designere og -koordinatorer, hvis du vil booke Centralværkstedet eller Smedien - eller ønsker et tilbud på bryllup.  

Vejledende priser og kapacitet

Lokation
Aarhus, Østjylland

Om bryllup her
Urbant, råt, stemningsfuldt

Max. antal gæster
600 siddende

Antal værelser
Overnatning på Comwell Aarhus lige på den anden side af gaden (240 værelser)

Beskrivelse af dagen
Et eksempel på jeres store dag kunne lyde således: start kl. 16 med ankomst til velkomstbobler, fri øl, vin og vand og appetitvækkere under receptionen samt bryllupskage fra egen konditor og kaffe/the, 3-retters middag, fri øl, vand og vin hele aftenen, kaffe/te med sødt, fri bar efter middagen med gængse long drinks og natmad. Festen slutter kl. 02.00 (mulighed for forlængelse). 

Pris pr person for ovenstående: 1.695 kr. 
Kontakt os for at høre mulighederne for tilkøb af cocktails, forlængelse af festen mm. 

Bonusinfo
Egen konditor som bl.a. kan bage bordkort, bryllupskage og wedding favors.