Hold mindeværdige arrangementer i vores fest- og selskabslokaler

Livets mærkedage i smukke rammer

Centralværkstedet og Smedien er ikke som andre festlokaler. Stedets rustikke indretning og historie vil skabe en kontrast og en kant til dine velklædte gæster, som du næppe finder andre steder. Gennem tiden har vi huset alt, hvad fest- og selskabspaletten har at byde på, og vi glæder os til at gøre din aften uforglemmelig.  

Centralværkstedet - til de store bryllupsfester og julefrokoster

Tidligere var Centralværkstedet et sted, hvor værkstedsarbejderne gik og bankede jern til Danmarks toge - nu er det blevet et unikt selskabslokale, hvor mennesker smedes sammen. Til de store bryllupper vil de rå murstensvægge og jernsøjler udgøre en smuk modsætning til de hvide due, flotte kjoler og jakker. 

På den oplyste scene er der mulighed for, at et band kan spille selskabet op til dans og akkompagnere brudevalsen, når uret slår 12. Vores dygtige køkken og erfarne personale står selvfølgelig klar til at levere aftenens udsøgte menu - prikket over i’et på en uforglemmelig aften. 

Med sine 1.200 m2 er der næppe det selskab, som Centralværkstedet ikke kan byde velkommen. Til firmaets store temafest eller julefrokost er lokalet et perfekt match. I samarbejde med Grunk Event tilbyder vi en en komplet aften, hvor I blot skal medbringe det gode humør.  

Unikke madoplevelser

Smedien til de mindre fester og selskaber

Smedien er vores mindre fest- og selskabslokale der, trods sin intime atmosfære, kan huse op til 200 gæster. De smukke trægulve, det flotte lysindfald og den centralt placerede, åbne pejs gør stemningen helt unik. Det åbne og rå køkken er oplagt som ramme omkring middagsselskaber, der skal have en særlig oplevelse. 

Når familiens unge mand eller kvinde træder ind i de voksnes rækker, kan Smedien slå en perfekt ring om denne mindeværdige dag. Skal der vises stemningsfulde billeder af konfirmanden, er der også mulighed for at leje moderne AV-udstyr med lærred, projektor og lydanlæg.

Dynamiske og fleksible lokalefaciliteter

Rummet er indrettet med lydisolerende materialer, og der er mulighed for at leje moderne AV-udstyr med lærred, projektor, lydanlæg, til når DJ’en tager over, eller der skal fyres op for en gang karaoke. 

Der er direkte adgang til en hyggelig, brolagt gårdsplads med have-og loungemøbler, store, røde scenetæpper til afskærmning og en 1. sal med loungeområde, og Centralværkstedet kan derfor forvandles til lige præcis den kulisse, I drømmer om. 

Vi hjælper jer med at indrette lokalet, så gæsterne kan bevæge sig dynamisk rundt fra bordene til loungeområdet og fra dansegulvet til gårdspladsen. Når aftenens timer rinder ud, kan dine gæster gå til ro på Comwell Aarhus, der tilbyder de optimale indlogeringsmuligheder.   

Intimt, centralt og stemningsfuldt

Smedien har udsigt og direkte adgang til en hyggelig, brolagt gårdsplads med have- og loungemøbler. På samme måde som Centralværkstedet er der fleksible muligheder for at rykke rundt og indrette rummet, så det matcher jeres forventninger. 

Vi glæder os til at byde Jer velkommen. 

Julefrokoster

Kom og vær med når vi holder julefrokost i det gamle Centralværksted og den smukke Smedie. De historiske og rustikke rammer giver den perfekte stemning, når vi inviterer til julefrokoster med lækker mad, musik og dans. 

I kan svinge danseskoene til blandt andre Back To Back, Djämes Braun, L.I.G.A. og bandet Stagebreaker samt DJ.