De perfekte lokaler..
når du har noget stort at fejre

FIRE VÆGGE. OG UANEDE MULIGHEDER FOR FESTER OG SELSKABER

Oh la la! Hvis vægge kunne tale.. Forrygende historier de så ville kunne fortælle om og al den fest og ballade, de har set. Om fantastiske events, kick off's, julefrokoster, firma- og gallafester. Og om uforglemmelige bryllupper, konfirmationer, barnedåb, fødselsdage og jubilæer. 

Vores vægge står heldigvis endnu og er klar til at danne rammen om din næste fest.

FIRMAFEST I RÅ OMGIVELSER

Et smut hen ad Spanien og ind ad porten, omgivet af havn og sprudlende storby, ligger Centralværkstedet. Et mageløst sted med liv og sjæl og en indbydende, rå baggårdsmagi, der ved allerførste blik får jer til at sende jeres firmafest på værksted. Velkommen til!

Firmafest, jubilæum, kick off, teambuilding, julefrokost, rabalderfest. Kær fest har mange navne. Og Centralværkstedet er ’med på den værste’! Picnic i gårdhaven, street food-tema, pyjamas-party? Rul jer bare ud! Alt kan lade sig gøre. Vi er gearet til det og ruller ud med det bedste vi har lært!

Det smukke, gamle jernbaneværksted har gennemgået en omfattende, men nænsom renovering og fremstår nu med alle tænkelige moderne faciliteter og skønne, kontrastfyldte detaljer som emmer af historisk vingesus og festrus. 

Det gør Centralværkstedet til et helt enestående festlokale, som man hverken behøver være citysild eller cowboy for at se magien i. 

BRYLLUP I HJERTET AF BYEN

Smedien er vores mindre fest- og selskabslokale der, trods sin intime atmosfære, kan huse op til 200 gæster. 

De smukke trægulve, det flotte lysindfald og den centralt placerede, åbne pejs gør stemningen helt unik. Det åbne og rå køkken er oplagt som ramme omkring middagsselskaber, der skal have en særlig oplevelse. 

DET HELE KLAPPER TIL KONFIRMATION I AARHUS

Når familiens unge mand eller kvinde træder ind i de voksnes rækker, kan Smedien slå en perfekt ring om denne mindeværdige dag. Skal der vises stemningsfulde billeder af konfirmanden, er der også mulighed for at leje moderne AV-udstyr med lærred, projektor og lydanlæg.

Nyd f.eks. velkomstdrink, en 3-retters middag og en festlig dag her hos os. Og slut eventuelt dagen af med natmad hjemme. Natmaden leverer vi naturligvis også. Ud af huset og lige til døren.

Begynd festen med at ringe eller skrive til vores Event Designere og -koordinatorer, hvis du vil booke Centralværkstedet eller Smedien - eller ønsker et tilbud på konfirmation.

HUSK
Der er rift om os til konfirmation, så book endelig i god tid!

Unikke madoplevelser


Skal vi designe din næste fest?