Møder og konferencer

Send møde, event eller konference på værksted

Hvis du bruger krudtet på at forberede alletiders møde, event eller konference, bruger vi krudtet på at give jer en dag, der går over i historien. Faktisk helt tilbage til 1862. Velkommen i de smukke, gamle værkstedsbygninger.  

Rustik. Unik. Og solgt til møde, event og konference ved første øjeblik!

Centralværkstedet imponerer med sit rå ydre og indbydende smil, der når langt op over begge ører. Her er storby-vibe, så det basker. Og de rå rammer har plads til selv de allerstørste armbevægelser og vilde, vovede ideer.

Autentiske detaljer som de oprindelige vognporte fra betongulv til loft, fritlagte jerndrager og de gamle togskinner i gulvet giver festen kant og karakter. Og gør vores festlokale og gårdhave særligt velegnet til konference og kicks off, event, messe, galla og foredrag - også i den helt store skala.

Vi ligger tilmed lige midt i Aarhus, tæt på bus, Letbane, Kombardo og Banegård. 

Smediens charme til møde, event eller konference kommer med stormvarsel

Smedien tager med storm i kategori 5. For balancen mellem det storslåede og det hyggelige intime blæser dig bagover. De nedtonede hvidkalkede vægge og lyse plankegulve brydes af stemningsfulde, rustikke detaljer, f.eks. Smediens gamle smedejernspejs. Og imponerende vinduer i hver gavl, hvis konstruktion vidner om bygningens historie og en legesyg smed!

Smedien har direkte udgang til en lille gårdhave, omgivet af Aarhus og byens smilende væsen. Og med sine hyggelige, mere intime rammer er Smedien særligt velegnet til møde, event og kick off for op til 200 gæster.

Mad i særklasse

Har du hørt om maden? Køkkenchef på Centralværkstedet og Smedien er Fae. Bysbarn og Thai. Først ’elev’ hos mor og far hjemme i Thailand. Og siden hos Wassim Hallal og herfra omkring køkkener med anbefalinger fra Michelin og Bib Gourmand. Og nu altså heldigvis hos os. For hold da op, hvor kan hun lave mad! Med alt det bedste hentet fra det danske, franske, nordiske og thailandske køkken.

Ring eller skriv til vores Event Designere og -koordinatorer, hvis du vil booke Centralværkstedet eller Smedien til møde eller konference - eller ønsker en fremvisning.

86 20 88 00 / info@centralvaerkstedet.dk