Firmafest med betagende baggårdsmagi i Aarhus

Om firmafest på Smedien

Lokation
Aarhus, Østjylland

Om firmafest her
Klassisk, urbant, stemningsfuldt

Max. antal gæster
70-100

Antal værelser
Overnatning på Comwell Aarhus lige på den anden side af gaden (med mageløst panorama-view over byen!) - god pris gives

Kuvertpris fra
DKK 1.249,- 

Smedien ligger lige midt i byen, tæt på Banegården, Letbane, Kombardo og busser. 

Bonusinfo
Smedien har egen konditor. Få f.eks. en kage med jeres logo.

Smedien er skabt til firmafest

Engang var det hærdebrede smede, der tog turen hen ad Spanien og ind i gården til Smedien, hvor de fremstillede egne reservedele og specialredskaber til de mange vogne og lokomotiver hos De Jysk-Fynske Statsbaner. Og stedets historie er heldigvis ingenlunde glemt. For nok har Smedien gennemgået en omfattende renovering, men den rustikke og indbydende charme er bevaret.

Smedien er ét festlokale, men sikke et lokale! Lysindfaldet fra de originale smedejernsvinduer fra gulv til loft er magisk. Og sammen med de oprindelige tværgående træbjælker hiver det historien med ind i nutidige, moderne rammer og udgør et mageløst match.

Her er højt til stukloftet, men ingen forsvinder. Og der er ikke en finger at sætte på akustikken. Vores dygtige blomsterdekoratør har skabt et smukt og levende loft af skønne, grønne sukkulenter. Og flotte FLOS gør dét, de er bedst til med store, skulpturelle lamper. Midt i vores festlokale står den originale smedejernspejs, som nu desværre ’kun’ er til pynt, men tilfører lokalet en hyggelig, intim stemning, når vi pynter pejsens kant med bloklys. Og med et enkelt knips med fingrene (og tryk på kontakten) får vi gang i en funklende stjernehimmel!

Lokalet har flere muligheder for opdeling i mere intime rum. Fra festlokalet er her direkte udgang til vores gårdhave med have- og loungemøbler, bålfade, lyskæder, fakler og terrassevarmere. Og overdækket med sejl.

Smedien er ganske enkelt som skabt til firmafest. Og hvad endnu bedre er: I har det hele for jer selv!

Men først til lidt planlægning af jeres firmafest

Firmafest, kick off, jubilæum, julefrokost eller rabalderfest. Når I har fundet datoen, finder vi ud af det. I møder os og ser vores flotte festlokale og vi bliver enige om formatet. Vi sparrer også gerne med jer omkring tema og ideer til jeres firmafest. For vi har prøvet lidt af hvert og ved, hvad der kan lade sig gøre. Nemlig alt. Så rul jer bare ud! Vi er gearet til det og ruller ud med det bedste vi har lært!

I får et oplæg på en menu og ønsker I noget helt bestemt, finder vi bestemt også ud af det. Herfra kan al kommunikation sagtens foregå via telefon eller mail. 

Vi dækker op og pynter op til jeres firmafest

Smediens festlokale gør sig smukt som det er. Men I kan naturligvis transformere lokalet præcis som I ønsker det. De fritlagte bjælker i loftet gør det nemt at hænge lys, bannere, balloner, ja, sågar diskokugler op. Pynt også gerne op med firmaets egen deko, f.eks. jeres logo.

Vi anbefaler runde borde med 7-9 gæster ved hvert bord og dækker op med hvide stofduge og -servietter, bloklys og stentallerkener som giver en smuk kontrast til de lyse omgivelser.

Vores smukke gård er brostensbelagt, faktisk helt ind til døren. Derfor anbefaler vi ikke rød løber fordi stenene udgør et for ujævnt underlag til at løberen kan ligge pænt.

Vi har samarbejdspartnere, der kan levere diskolys og har gode kontakter i byen til både bands og DJ’s, når I skal til at gi’ den gas og sjusserne kommer på (bar)disken.

For at understrege det rå og rustikke bruger vi ofte træpaller og træk i vores opdækning, f.eks. kan velkomstdrink eller buffet serveres ved paller.

Og for at ændre vores festlokale fra kick off med fuldt program i løbet af dagen til fuld gas og firmafest om aftenen skal vi kun bruge en time!

Firmafest i køkkenet

Til en succesfuld firmafest hører mad til UHM med kryds og slange! Vores køkken er solidt plantet i bæredygtigheden og ildsjælene ved gaskomfuret bruger kun råvarer i sæson - og så vidt muligt økologisk. Vi får vores kød fra Troels fra Grambogaard og fisk fra Vesterhavet. Og med de råvarer er det helt umuligt ikke at blive legesyg - og lækkersulten! Nyd maden tallerkenserveret eller som social dining med delemad på fad - eller som buffet, f.eks. arrangeret på rustikke paller. Vil I lidt væk fra den traditionelle ’sid ned’-firmafest er vores enestående gårdhave oplagt at hive med i ligningen. Rul jer ud med rullegræs og hold picnic herude eller hop ud i alverdens vilde vover med madboder og street food-tema. Uanset, hvad I vælger, serverer vi altid skønne vine, der passer til. Og sørger naturligvis for at servere maden hurtigt, så alle får mad samtidig, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Også selv om I er mange!

Firmafest i kage

Smedien har egen konditor. Få f.eks. jeres kick off-kage pyntet med virksomhedens logo. Eller dæk op med hjemmebagte bordkort!

Og hold så en firmafest, der går over i historien!


Ring eller skriv til vores Event Designere og -koordinatorer, hvis du vil booke Smedien til firmafest

86 20 88 00 / info@centralvaerkstedet.dk