Hjertet i hjertet af Aarhus

I virkeligheden er Palle tusindkunstner. For kom ikke og sig, at et farverigt CV som hans ikke forbereder dig på alle tænkelige udfordringer! Palle har repareret vindmøllevinger og boreplatforme, har været pedel og solgt merchandise for AGF og arbejdet på betonværk og svinefarm. Og, naturligvis, som 4. generation i murerfamilie, været murer. Men det var ’noget med mennesker’ der trak. Fra det allerførste restaurantjob som 15-årig hjemme i Sønderjylland på Feriecentrets Restaurant i Arrild til han landede rigtigt på Centralværkstedet.

Palle elsker at overraske og få gæsterne til at føle sig hjemme. Og brænder for det gode værtskab. Og det er ægte. Måske er det de sønderjyske rødder og nussegenet han har med sig fra sin mormor. Allerbedst har han det, når her er lidt crazyness omkring ørerne på ham. Jo vildere, jo bedre! Og det er heldigvis ret ofte vildt på Centralværkstedet.

Palle møder du især til større events og firmafester.

Fae, Køkkenchef

Allerede som 6-årig lærte Fae at slagte en kylling og filettere fisk hjemme i Thailand. Utrættelig, ustoppelig og altid fuldt opladet med dén energi thaiboxing og glade gæster giver hende, kaster hun sig målrettet og frygtløst ud i den ene ’tallerkensmækker’ efter den anden. Og det gør det pokkers svært at vælge noget fra. Det ved du, når du ser hendes menuforslag!

I Faes køkken er her ingen smutveje. Alt er lavet fra bunden! Præcis som det var hjemme hos mor og far. Og i sin tid hos Wassim Hallal på Frederikshøj og på Noma, La Belle Epoque og Kokkedal Slot.

Engang tilbød hun Palle job. Nu har Palle hentet Fae hjem til Aarhus fra The Waldorf i Bangkok. 

Anne Katrine, Event Designer og -koordinator

Egentlig skulle AK have været ’noget med innovation og entrepreneurship’. Det var i hvert fald dét hun læste. Men hendes sjæl var allerede solgt (eller måske var det Palles iver) til fest og ballade i Værkmestergade! For hun vidste lige præcis, hvad hun gik ind til og kender alle funktioner, fra ’gulvkanon’ til Mojito-mester. Hendes hjerte banker for ’Min Smedie’ fordi hun her synes rammerne giver mulighed for en helt særlig kontakt med gæsterne. De mere end 100 bryllupper er rundet for længst, først som tjener og siden som Event Designer.

AK møder du især til bryllup, konfirmation og barnedåb.

Polske Kubi elsker Danmark i regnvejr og drømmer om kager, ikke kun drømmekager. Glæden ved ’alt det søde stads’ fik han hjemme hos sin bedstemor i det sydlige Polen og fik styr på teknikkerne i konditorlære i Paris. Skøre ideer er sød musik i ørerne på ham! Måske inspireret af sin yndlingskunstner, Salvador Dali. Men mindre farverigt og skørt kan gøre det. Og Kubi får et væld af søde ord med på vejen for sine himmerigsmundfulde, der forener de danske klassikere med franske teknikker. F.eks. hindbærsnitte-torte og æblekage-macarons.