Centralværkstedet

Unikt festlokale lige midt i smilets Aarhus

Rustik. Unik. Og solgt ved første øjeblik! Centralværkstedet imponerer med sit rå ydre og indbydende smil, der når langt op over begge ører. Her er storby-vibe, så det basker. Og de rå rammer har plads til selv de allerstørste armbevægelser og vilde, vovede ideer.

Autentiske detaljer som de oprindelige vognporte fra betongulv til loft, fritlagte jerndrager og de gamle togskinner i gulvet giver festen kant og karakter. Og gør vores festlokale og gårdhave særligt populært til konference og kicks off, event, messe, galla, foredrag - og større fester som bryllup, jubilæum og rund fødselsdag.

Vi ligger tilmed lige midt i Aarhus, tæt på bus, Letbane, Kombardo og Banegård.

Og til alle, der kommer langvejs fra eller ønsker at forlænge forkælelsen, tilbyder Comwell Aarhus lige ovre på den anden side af gaden en seng og stilfulde omgivelser at sove i.

Yay, vi har Fae!

Og så har du ikke engang hørt om maden endnu! Køkkenchef på Centralværkstedet er Fae. Bysbarn og Thai. Først ’elev’ hos mor og far hjemme i Thailand. Og siden hos Wassim Hallal og herfra omkring køkkener med anbefalinger fra Michelin og Bib Gourmand. Og nu altså heldigvis hos os. For Fae da, hvor kan hun lave mad! Med alt det bedste hentet fra det danske, franske, nordiske og thailandske køkken, men mest af alt fra Fae.

Ring eller skriv til Event Designer og -koordinator Anne Katrine, hvis du vil booke Centralværkstedet eller ønsker en fremvisning.

2178 4878 / akg@centralvaerkstedet.dk