Betingelser

Her kan du se alle gældende betingelser for Centralværkstedet og Smedien

Fakturabeløbet
Afregnes netto kontant inden 8 dage fra modtagelse af endelig opgjort faktura. 

Vi forbeholder os retten til at opkræve forudbetaling/depositum. Beløbet vil afhænge af arrangementets størrelse/art, osv.

Priser og afregning
Priserne på hjemmesiden er gældende for 2018. Vi forbeholder os ret til prisændringer.

De angivne priser er beregnet på baggrund af prisliste 2018 under forudsætning af, at arrangementet gennemføres i sin helhed med samlet betaling. Såfremt arrangementet strækker sig ud over det aftalte tidspunkt, kan der kræves ekstra betaling.

Der tages forbehold for prisændringer som følge af prisstigning samt nye/ændrede skatter/afgifter/råvarepriser o.l. Såfremt deltagerantallet ændrer sig væsentligt, tages forbehold for ændring af lokale. Der er mulighed for opkrævning af reservationsgebyr og depositum. Reservationsgebyr returneres ikke ved afbestilling.​

Adgang inden arrangement
I forbindelse med afholdelse af arrangement hos os, er der adgang til lokalet 1 time forud for ankomst-tidspunkt. Har du behov for mere tid kan dette evt. aftales nærmere og det kan resultere i ekstra omkostninger.

Afbestillingsbetingelser

  • Til og med 90 dage før ankomst kan arrangementet frit afbestilles*.Sker afbestilling efter 90 dage og til og med 30 dage før ankomst faktureres de afbestilte ydelser med 50% af den aftalte pris inkl. moms.
  • Sker afbestilling efter 30 dage og til og med 48 timer før 1. arrangementsdag faktureres de afbestilte ydelser med 75% af den aftalte pris inkl. moms.
  • Sker afbestilling senere end 48 timer før 1. arrangementsdag faktureres fuld pris inkl. moms.
  • Ved no-show, forsinket ankomst og for tidlig afrejse faktureres der fuld pris for det bestilte arrangement.
  • For arrangementer på 30 deltagere eller derunder kan der dog omkostningsfrit afbestilles op til 10% af det bestilte deltagerantal indtil 48 timer inden 1. arrangementsdag.
  • For arrangementer større end 30 deltagere kan der omkostningsfrit afbestilles op til 5% af det bestilte deltagerantal indtil 48 timer inden 1. arrangementsdag.

* Ved annullering, som altid skal ske skriftligt, forstås reduktion, afkortning, omplacering, samt lignende væsentlige ændringer i forhold til bekræftelsen.