make your own site


BESTIL TAKE-AWAY

3-retters husmandskost

95 kr. per person / 180 kr. for 2 personer

Et væld af muligheder i historiske rammer

Centralværkstedet og Smedien ligger i hjertet af Aarhus på den anden side af Aarhus Banegård. Med en central beliggenhed og synergi med Comwell Aarhus, der kan rumme mange overnattende gæster, er stedet et oplagt valg, når der skal sættes nogle uforglemmelige rammer om et arrangement.

Ring og hør nærmere på (+45) 8620 8800

Møder og konferencer

Møder og konferencer

Centralværkstedet og Smedien er et oplevelseshus, der med sine 1500m2 kan rumme mange mennesker og store konferencer. Begge steder har moderne AV-udstyr med lærred, projektor, lydanlæg m.m.

Læs mere her

Fester og selskaber

Fester og selskaber

​Hold din næste fest, reception, bryllup eller firmaarangement i historiske rammer. Vores selskabslokaler har bevaret de originale bygninger med søjler, stuk, rå fliser og remisearbejder fra tidernes morgen.

Læs mere her

Mad ud af huset

Overrask kontoret med kager fra byens bedste konditor

Har du lyst til at overraske dine kollegaer på arbejdet med lækre, søde fristelser? Så bestil vores franske delikatesser og få dem leveret. Bestil bl.a. smagfulde popcaks, klassiske små Petit Fours eller vælg dagens kage. 

Læs mere her

Messer og udstillinger

Messer og udstillinger

Både Centralværkstedet og Smedien er oplagte eventlokaler til afholdelse af forskellige messer og udstillinger. Herfra er der nem adgang fra Aarhus Banegård samt gode parkeringsforhold hos naboen Bruuns Galleri.

Læs mere her

Adresse

Centralværkstedet
Værkmestergade 9
8000 Aarhus C

Smedien
Værkmestergade 7
8000 Aarhus C

Kontaktinfo

Email: info@centralvaerkstedet.dk
Telefon: (+45) 8620 8800
CVR. nr.: 32324436

Telefonisk henvendelse i hverdagene skal ske i tidsrummet fra kl. 09.00-17.00